Werk en mantelzorg – minder werken, minder inkomsten

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Het is al weer een poosje geleden dat mijn vrouw ondersteuning heeft gehad van de GGZ/IBT. Van hieruit zijn adviezen gedaan naar de reguliere hulpverlener/huidige psycholoog. Helaas komt dit niet goed van de grond en voelt mijn vrouw zich niet prettig bij haar. Gelukkig heeft mijn vrouw vorige week de kracht en moed gevonden om dit bespreekbaar te maken.
Volgende week is er een kennismaking met een mogelijke vervanger.
Ik hoop echt dat deze de begeleiding beter op zal pakken.
Na heel lang overwegen heb ik eindelijk de beslissing genomen een dag per 4 weken minder te gaan werken. Niet dat de beslissing minder werken moeilijk is maar er gaat hierdoor minder inkomsten door binnenkomen.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top