Werk en mantelzorg: Ik krijg het niet voor haar onder controle

Gisteren weer een nare dag gehad.
Mijn vrouw is tijdens het winkelen/boodschappen doen onwel geworden. Mijn vrouw gaf al aan in zich in eens heel moe te worden. Zoals wel vaker laat ik mijn vrouw dan op een bankje zitten en doe ik de boodschappen snel. Terwijl ik dit aan het doen was belde mijn vrouw dat ze in de supermark even naar het toilet ging. Als ik haar tegenkom in de shopperhal zie ik dat ze spier wit is en hevig zweet. Zakt door de benen en zet haar in een stoel. Hevig overgeven, pijn, nog witter en zweten. Ik krijg het niet voor haar onder controle dus heb contact opgenomen met 112. Na overleg waren deze er binnen 5 minuten. De gebruikelijke controles en besloten met spoed naar de AMC te gaan. We zijn in de avond weer terug naar huis gegaan. Er is geen duidelijke reden te vinden voor deze aanval. Wel wat afwijking witte bloedcellen welke vandaag tijdens de toch al geplande controle onderzocht zullen worden. Na een hele onrustige nacht ging mijn grote vriende de wekker om 05.30 zeuren.. Ook het werk gaat gewoon door.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top