Werk en mantelzorg: Het is even een drukte

Het is even een drukte..
Veel geregel omtrent de operatie welke mijn vrouw aankomende maandag zal ondergaan. Vervangen van haar linker schouder.
Zondagmiddag ipv maandag zal de dialyse plaats vinden. Dit omdat een operatie en dialyse op een dag wel veel van het goede is. Het is alleen nog even onduidelijk of mijn vrouw op de zondag ook al opgenomen zal worden.

Zelf moet ik maandag werken. Ik kan haar dus niet brengen. Vanmiddag weten we hopelijk meer. Ik ben veel aan het werk de afgelopen dagen/weken om zo vrij te kunnen zijn als mijn vrouw thuis komt uit het ziekenhuis. Ze zal de eerste dag hulp en verzorging nodig hebben. Ook het zelfstandig naar de dialyse gaan zal niet mogelijk zijn en heeft daar dus ook hulp bij nodig. Maar vanaf donderdag ben ik gelukkig twee weken vrij. Kijken of we dan samen de rust een beetje kunnen pakken.

Ondertussen heb ik ook een promotie gemaakt op het werk en ga bij een andere vestiging aan de slag. Tenminste voor 3 maanden. Maandag op de dag van de operatie moet ik hierdoor nog snel even een cursus doen. Het is een werkdag dus maakt opzich niet zo veel uit. Ik kan toch op tijd in het ziekenhuis zijn bij mijn vrouw.
Na de zorgverlof ga ik meteen aan de slag in mijn nieuwe functie. Spannend maar ook leuk. Maar het is ook even veel.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top