skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Hulp Gevraagd

Werk en Mantelzorg: hulp gevraagd

Vandaag toch maar weer alle moed verzameld en een hulp vraag neergelegd bij de maatschappelijk werker. Gelukkig kan ik hier altijd aankloppen. Het gaat psychologisch niet goed met mijn vrouw. De escalatie,s volgen elkaar steeds sneller op en lijken weer heviger te zijn. Het is zo verschrikkelijk om haar te zien vechten en het niet van zichzelf te kunnen winnen. Maar ook de thuis situatie heeft er zwaar onder te lijden. De maatschappelijk werker zal morgen voor aanvang dialyse mijn vrouw opvangen voor een gesprekje. Er zal ook weer verzocht worden aan de ggz dat er stevig ingezet gaat worden. Misschien zelf op een soort basis als vorig jaar in een IBT vorm. ( intensieve begeleiding thuis) Als dit voor elkaar is te krijgen hoop ik dat mijn vrouw dit nogmaals zal toestaan. Het contact met de huisarts moet ik ook weer intensiveren. We hebben het ook gehad over het wel of niet zelfstandig vervoeren naar en van dialyse. Misschien dat dit op termijn niet meer verstandig is. Er zijn op maat vervoerders 1 op 1 maar dat kost meer geld. Hier zullen we dan een aanvullende verzekering voor moeten nemen. Dat kan helaas 2017 pas. Blijft wel een moeilijke overweging aangezien mijn vrouw dan weer een stukje zelfstandigheid moet inleveren.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X