skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg – Het gaat niet goed met mij

Het is al weer een poosje geleden dat ik een update heb geschreven. Het gaat dan ook niet zo goed met mij zelf. Gelukkig is mijn vrouw nog steeds redelijk stabiel. Wel is mijn vrouw nog steeds erg snel moe en slaapt veel overdag. Ze is voor de eerste keer naar een koffie inloop geweest van het fact/ggz. Gelukkig vond zij het leuk en is het voor herhaling vatbaar. Ook is mijn vrouw naar de manege geweest met een hele lieve vriendin. Wat een topper dat zij regelmatig met mijn vrouw mee gaat. Ik moest in overleg met de huisarts en psycholoog een Neuropsychologisch onderzoek laten uitvoeren. De uitnodiging zou een paar weken op zich laten wachten. Afgelopen vrijdag belde iemand van de planning dat er een plekje was vrijgekomen afgelopen dinsdag waardoor ik sneller het onderzoek kon laten uitvoeren. Het onderzoek is mij behoorlijk zwaar gevallen. Qua geheugen ging het niet bepaald goed in de testjes. Ik heb wel goed mijn verhaal kunnen doen en uitleg kunnen geven over hoe ik mij voel en wat er naar mijn idee gebeurt. Nu is het wachten op een eventueel vervolg of advies aan de behandelaars. Wat ik wel heb meegekregen is dat het verleden en heden met mijn vrouw er heel behoorlijk heeft ingehakt. Dat staat uiteraard buiten de mogelijke uitslagen en of adviezen vanuit het onderzoek. Vandaag ben ik ook bij de psycholoog geweest. Het gesprek was emotioneel en moeilijk door de toestand zoals ik mij voel. Nogmaals het dringende advies gekregen het echt rustig aan te doen en lastige dingen of situaties los te laten. Ik doe mijn best..

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X