skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Het Eerste Verzuimgesprek Verliep Boven Verwachting Goed.

Werk en mantelzorg: Het eerste verzuimgesprek verliep boven verwachting goed.

Er is de afgelopen dagen een hoop gebeurd. Het kennismakingsgesprek met de psycholoog die mij gaat ondersteunen, er is een eerste verzuimgesprek geweest met mijn leidinggevende en HRM en het contact met de nefroloog van mijn vrouw. Eerst de psycholoog: ik ben echt ontzettend blij met deze ondersteuning. Vandaag ook een gesprek gehad waarin al snel wat doelen voor mij naar boven kwamen. Werk aan de winkel. In overleg heb ik ook een doel gesteld om te gaan “Wandelen”. Ja. De ambulantondersteuner van Cordaan die wekelijks bij mijn vrouw komt opperde dit. Dit bleef bij mij hangen en vandaag, zoals geschreven besproken. Na overleg met mijn vrouw meteen naar de winkel voor goeie schoenen en het eerste doel kan afgevinkt worden. Het eerste verzuimgesprek verliep boven verwachting goed. Open gesprek en voor beiden informatief waarin ik van mijn leidinggevende zelfs nog wat complimenten ontving. Dit ontroerende mij echt. In het verleden heb ik helaas anders mogen meemaken. Maar dit doet goed.

Naar aanleiding van de uitslagen die mijn vrouw afgelopen week had gekregen bij de nefroloog was er nogmaals bloed afgenomen en ander onderzoek gedaan. Gisteren zou de nefroloog mij bellen voor overleg en eventuele uitslag van de onderzoeken. De nefroloog heeft mij niet gebeld. Vanmorgen contact gehad met de assistente. Deze vertelde dat mijn vrouw gisteren de nefroloog had gesproken en vertelde dat alle klachten zo goed als over waren. Mijn vrouw moest in het ziekenhuis zijn voor laboratorium onderzoek en was doorgelopen naar de nefrologie blijkt nu. Zonder overleg is mijn vrouw gestopt met een medicatie omdat zij een vermoeden heeft dat bepaalde klachten daardoor veroorzaakt worden. Ik maak mij hier zorgen om. Mijn vrouw heeft in het verleden eerder zonder overleg medicatie gestopt met ernstige gevolgen. Dat zal nu wel meevallen, maar toch. Nu belt de nefroloog mij morgen alsnog voor overleg. Ik weet ondertussen wel dat de uitslagen iets beter zijn dan afgelopen week.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X