Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: hart luchten

Afgelopen vrijdag hebben mijn vrouw en ik een goed gesprek gehad met de ambulant ondersteuner van Cordaan. Mijn vrouw heeft goed haar hart kunnen luchten. In het gesprek gaf mijn vrouw aan zich grote zorgen te maken over de afspraak welke zij binnenkort heeft met de cardioloog. Dit om te bespreken of mijn vrouw haar conditie, en dan vooral die van haar hart, voldoende is om de ophandenzijnde operatie aan te kunnen. Mocht de operatie niet door kunnen gaan heeft dit wel wat gevolgen. Toch komt mijn vrouw de afgelopen dagen weer een beetje tot rust. Zaterdag hebben wij een hele fijne dag gehad met een nierpatiënten vereniging van het ziekenhuis waar mijn vrouw onder behandeling is. Ook zijn wij samen met de scootmobiel er op uit geweest. Mijn vrouw ziet er erg tegenop en vind het soms eng. Door samen op pad te gaan hoop ik haar wat meer vertrouwen te geven. Vandaag hebben we door een schitterende omgeving gereden. Mijn vrouw liet een traantje van blijdschap. Mooi resultaat. Nu ben ik met mijn vrouw op de (doelgroep gerichte) manege waar zij zich weer een uurtje kan uitleven.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top