skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: grapje

Ik schrijf dit op een moment dat ik eigenlijk zou willen slapen. Helaas wil het niet lukken. Mijn vrouw belde met haar telefoon vanuit haar bed. (…) Wij slapen apart. Het was een grapje. Ik ken de grapjes en al snel bleek het een schreeuw om aandacht, een knuffel en een praatje. Vandaag was de laatste dag van de antibiotica kuur. Mijn vrouw werd er echt ziek van, maar we moesten het vol houden. Twee weken. Vandaag had ik er een mini afsluitend feestje van gemaakt. Einde van de kuur. Mijn vrouw kon van blijdschap en meer hierdoor niet slapen. Ik ben bij haar gaan zitten en wat kletsen. Binnen vijf minuten sliep mijn vrouw. Heerlijk. Is voor mij goud waard. Én nu zit ik, klaar wakker. Allerlei dingen en gedachten schieten door mijn hoofd. Ik probeer het van mij af te schrijven. Maar ik ga nu toch een poging doen om te slapen.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X