skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Goede Nachtrust

Werk en mantelzorg: Goede nachtrust

Mijn vrouw heeft een goede nachtrust gehad. Vanmorgen was bij controle de lichaamstemperatuur 36.6. Dat is weer als vanouds. We zijn voorzichtig blij en positief. Zou mijn vrouw vandaag dan toch weer naar huis komen. Kunnen wij toch nog twee dagen samen thuis bijkomen voordat ik weer een paar dagen aan het werk moet. Ik had het iets anders gepland. Na de operatie zou mijn vrouw de volgende dag weer naar huis mogen. De ziekenhuisopname is iets uitgelopen naar een weekje. Natuurlijk hadden wij zelf al om een dagje extra gevraagd. Niet voor niets zo blijkt.

Later die dag schrijft Eric:

Goed nieuws : mijn vrouw is weer thuis. Vanmiddag om 15.00 uur, na een gesprek met de arts, mocht zij weer naar huis met een antibiotica kuur van twee weken.
Gisteravond was het nog even spannend of de lichaamstemperatuur wel voldoende zou zakken. Maar vanmorgen vroeg belde mijn vrouw mij op “Het is 36.6, het is 36.6″ een voorzichtig blij gevoel. Om 12.00 uur is zoals afgesproken de laatste antibiotica gegeven via infuus en wat later voor de laatste maal controle. Heerlijk om weer samen te zijn.
Nu kunnen wij toch nog even twee dagen samen bijkomen. Maar eerst ga ik vanavond eens lekker koken voor ons.
Wat hebben wij ontzettend veel lieve berichtjes, reacties, zowel op de blog als privé mogen ontvangen. Iedereen bedankt.

 

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X