skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Geweldig Nieuws

Werk en mantelzorg: Geweldig nieuws

Gisteren is mijn vrouw op controle geweest bij de arts welke in juli een operatie heeft gedaan. (Borstverkleining. Door medicatie is mijn vrouw gegroeid. ) Gelukkig is alles goed. De arts was zeer tevreden. Eerder had de arts voorspelt dat de er een paar maanden tot een jaar revalidatie nodig zou zijn. Uiteindelijk is dit drie maanden geworden. Geweldig nieuws. Mijn vrouw mag ook weer sportieve activiteiten doen dus ook weer paardrijden. Vanavond is mijn vrouw met een lieve vriendin naar de manege. Hopelijk kan mijn vrouw snel weer instromen bij de lessen. Morgen moet ik zelf weer naar de huisarts en psycholoog. Het is afwachten of de huisarts de medicatie nog wil verhogen. De afgelopen week is waardeloos geweest met uitzondering van zaterdag. Wij hadden een dagje uit met de Nierpatiënten vereniging van het ziekenhuis waar mijn vrouw onder behandeling is. Een heerlijke dag. De volgende dagen heb ik dat wel moeten bekopen maar het was geweldig. Vandaag had ik wel echt een off Day. Begon vanmorgen tijdens de koffie met een aanval en vanmiddag hebben we dit nog even herhaald. Moet wel zeggen dat de frequentie minder lijkt te worden. ( de Psychogene niet-epileptische aanvallen. Schoksgewijze clonische spierkrampen, zoals bij epilepsie) Maar ik ben niet klein te krijgen dus ga gewoon door.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X