skip to Main Content

Werk en mantelzorg: extra werken om te compenseren

Mijn vrouw heeft door gebruik van medicatie en slijtage last van artrose. Hierdoor is het al nodig geweest dat de linker schouder vervangen is. Eigenlijk zou de rechterschouder en beide heupen ook gedaan moeten worden, maar de artsen willen hier liever nog niet aan beginnen gezien de overige ziekten. Onderandere de hartklachten maar ook gezien de transplantatie nier.

Door de versleten heupen en knieën heeft mijn vrouw een geforceerde stand van de voeten met als gevolg rugpijn. Vandaag en ik met mijn vrouw naar een podoloog geweest en zijn er steunzolen aangemeten. Over twee weken zijn deze klaar. Hopelijk dat een deel of zelfs alle rugpijn hiermee weg is. Het is in iedergeval weer een rib uit je lijf qua kosten maar als het helpt meer dan waard. Moet ik maar proberen wat extra uurtjes te werken om dit zo te compenseren.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X