Werk en mantelzorg: ‘Ik ben even niet vrolijk..’

Ik lig de afgelopen twee weken even behoorlijk overhoop met mij zelf. Om mij heen hebben wat dingetjes plaats gevonden welke mij erg aangrijpen. Helaas hadden deze gebeurtenissen ook zijn weerslag op mijn vrouw. Hierdoor ontregelde mijn vrouw. Door de psychologische toestand van mijn vrouw is het haar niet helemaal kwalijk te nemen maar dat maakt het niet minder zwaar. Ik had echt even niet de rust en kracht om met dit alles goed om te kunnen gaan. Het is pijnlijk om te moeten bekennen maar het heeft mij (even) op de knieën gekregen. Ik ben moe, echt moe. De drie dagen vrij welke ik had, morgen moet ik weer werken, hebben mij niet voldoende kunnen opladen. Het komt gerust wel weer goed. Mijn vrouw doet alles wat er in haar macht ligt om mee te helpen de situatie thuis in ieder geval dragelijker te maken. Nee.. Ik ben even niet vrolijk..

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top