Werk en mantelzorg: Wat een energie kost dat!

 

Het plan was samen met mijn vrouw een rustige ochtend alvorens ik naar het werk ga voor een late dienst. De hele ochtend aan de telefoon gezeten met de apotheek over medicatie en het ziekenhuis voor de afspraak van de te maken echto en de tweede poli afspraak welke op maandag stond en nu weer staat gepland. Het begon er op te lijken dat we van het kastje naar de….. etc. dus de communicatie tussen echo poli en nefrologie poli aan elkaar terug gegeven en ons later laten informeren. Dat ging uiteindelijk goed. Maar wat een energie moet je er insteken alvorens tot iets te komen.
Gelukkig had ik hier vanmorgen tijd voor over doordat ik onze benodigde boodschappen eens online heb besteld. Vandeweek de eerste levering gehad en vandaag de tweede. Heeft mijn vrouw alles in huis om de avonden door te komen als ik aan het werk ben, en ik heb de boodschappen in 10 minuten online gedaan. Uitkomst.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top