skip to Main Content

Werk en mantelzorg: Eindelijk een huisbezoek?

Vanmiddag belde iemand van het idicatieburo voor het maken van een afspraak. Dit voor het huisbezoek om zo te kijken wat er aan aanpassingen nodig zijn. De medewerker had op twee dagen volgende week een plekje in de agenda. Juist op de twee dagen dat ik aan het werk ben en cursus heb. Volgende mogelijkheid was dan pas over twee weken. Ik vertelde aan de persoon dat de indicatie bespoedigd zou worden. De persoon vroeg mij of het goed was om iets later terug te bellen in verband met overleg.

Binnen vijf minuten belde de medewerker van het indicatieburo al weer terug. In opdracht van de directeur van het bureau mocht ik aangeven wanneer het huisbezoek zou uitkomen en moest de medewerker welke het huisbezoek komt doen zich schikken. Dinsdag zal het huisbezoek plaatsvinden.
Ik ben blij verrast.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X