skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Door Spanningen Een Ménière Aanval Gekregen

Werk en mantelzorg: Door spanningen een Ménière aanval gekregen

De afgelopen week is gelukkig rustiger verlopen met mijn vrouw. Helaas heb ik door alle spanningen een Ménière aanval gehad. Maar gelukkig ben ik deze weer te boven.
Mijn vrouw heeft contact gehad met de psychiater om te overleggen of de nieuwe medicatie aanslaat. Het is de bedoeling dat de medicatie verdubbeld gaat worden om zo een goede werking te hebben. Dit zal via een opbouwschema worden gedaan. Ook is er vanuit het fact/ggz ouderen team een ergotherapeut thuis geweest om samen met ons te kijken waar nog winst is te halen zodat mijn vrouw toch wat (kleine) dingetjes zelf kan doen. Verder heeft mijn vrouw een afspraak met een plastisch chirurg gehad. Door de medicatie is mijn vrouw in gewicht aangekomen. Mijn vrouw komt in aanmerking voor een borstreductie. Dit zal een grote en zware operatie worden met veel risico op infectie. Toch is het in overleg met de artsen een risico welke genomen kan worden omdat de operatie echt nodig is. Zowel uit gezondheid als psychologische oogpunt. Er is nu een toestemmingsaanvraag gedaan bij de zorgverzekering waar het wachten op is. Zodra deze afgegeven is zal er zo snel als mogelijk een operatieplanning gemaakt worden.
Door de Ménière ben ik een week uitgeschakeld geweest maar morgen ga ik het werken toch weer hervatten.

“Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger.”

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X