skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Discussie

Werk en mantelzorg – discussie

Bij elk bezoek voor bloedafname heeft mijn vrouw een discussie met de verpleegkundige die dit moet doen. Duidelijk op de verwijzing staat dat het via vingerprik moet worden uitgevoerd. Via de gebruikelijke wijze is zo goed als onmogelijk. Discussiepunt van verpleegkundige: ‘zo doen wij dat nooit, het kan niet, ik kan goed prikken.’ Bij elke weerstand van de verpleegkundige wordt mijn vrouw steeds zenuwachtiger. Uiteindelijk roepen ze mij dan in het te kleine kamertje. Uiteindelijk gaat het op de wijze zoals de arts heeft voorgeschreven. Nu zit mijn vrouw weer bij de bloedafname. Het hele gebeuren herhaalt zich. En weer gaat de bloedafname zoals door de arts voorgeschreven.

Waarom toch.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X