skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: De Rem Even Aantrekken

Werk en mantelzorg: de rem even aantrekken

Zoveel weerstand als de apotheker vorige week gaf over mijn medicaties, zo gemakkelijk kreeg ik het maandag mee na tussenkomst van de assistente van de huisarts. Mijn vrouw gaat redelijk goed op het moment. Regelmatig moeten we wel de rem even aan trekken. Zo nu ook. Mijn vrouw ligt een paar uurtjes te slapen. Vanavond gaat zij met een lieve vriendin naar de manege. Zo heb ik ook een avond voor mijzelf. Gisteren was mijn vrouw ook een paar uurtjes mee met een lieve vriendin. Gelukkig hebben wij een paar toppers om ons heen. Met mijzelf gaat het nog steeds niet lekker. De medicatie lijkt wel wat aan te slaan na de laatste verhoging. Ook de medicatie voor de avond en de nacht is verhoogd, dit om toch aan mijn nachtrust te komen. Overdag wil ik liever geen medicatie nemen. Wel kost het moeite om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Vandaag heb ik mijzelf een uur door de supermarkt moeten worstelen. Maar ik ga het niet uit de weg. En zo heb ik meer eigenaardigheden over de dag. De aanvallen zijn wel iets minder. Alleen afgelopen week was een aanval extreem. Maar ook die hebben we weer overleefd. Morgen heb ik weer een afspraak met de psycholoog. De huisarts is een weekje met vakantie.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X