skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Dagje Weg

Werk en mantelzorg – Dagje weg

Gisteren zijn mijn vrouw en ik een dagje weg geweest. We hebben een heerlijke dag gehad. Ik merkte wel dat mijn vrouw steeds meer moeite heeft met situaties. Ook tijdens ons dagje weg had mijn vrouw kleine paniekmomentjes, heeft moeite met dingen inschatten, vergeet waar wij ook alweer waren. Toch merkte ik dat mijn vrouw er volop van genoot. We hadden de duwrolstoel mee. Het kan niet zonder. Het kost mijn vrouw ontzettend veel moeite om een stukje te lopen. Maar ik heb het er graag voor over. Deze week een gesprek gehad met instructie van de doelgroep gerichte manege, waar mijn vrouw paardrijdt. Mijn vrouw kan het rijden iets beter aan. Er zit wat vooruitgang in. Langzaam gaan wij samen kijken om mijn vrouw weer iets meer te laten doen. Mooi om te zien hoe dit wordt aangepakt. Morgen moet ik weer beginnen met werken voor een paar dagen. Vandaag nog een beetje bijkomen van gisteren.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X