skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Blaasontsteking

Werk en mantelzorg: Blaasontsteking

Ik heb gelijk gekregen. Niets om trots op te zijn, maar toch. Mijn vrouw had een catheter gekregen. Deze was gaan lekken. Ondertussen is deze verwijderd. Gisteren kon mijn vrouw moeilijk haar plas ophouden, er kwamen steeds kleine beetjes. Ik waarschuwde voor een blaasontsteking. Nee. Kon niet. Komt door de warmte. Uiteindelijk toch voor elkaar gekregen. Monstertje weg naar lab. Hebben hier nog steeds geen uitsluitsel over gekregen, maar ondertussen heeft mijn vrouw pijn en 38.5 koorts. Nu moet een weekendarts opgetrommeld gaan worden. Ik heb gisteren al uitgelegd dat mijn vrouw na een catheter ontstekinggevoelig is en snel doorslaat naar nierbekken ontsteking. Helaas hebben wij hier ervaring mee. De eigenwijsheid. Mijn vrouw heeft een donornier waar wij ook heel zuinig op zijn. Ook weten wij waar we over praten. Eigenlijk alles op gebied van (on)gezondheid heben wij al meegemaakt. Nu probeer ik de rust bij mijn vrouw te behouden. Afwachten hoe dit afloopt.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X