skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: ‘Bewuste Keuzen Gesprek”

Werk en mantelzorg: ‘Bewuste keuzen gesprek”

Vandaag heb ik het ” Bewuste keuzen gesprek ” gehad met de zorgverzekering waar wij de pgb hebben aangevraagd. Het was een goed en informatief gesprek.
De pgb is toegekend. Binnen een week ontvangen wij hier de bevestigingsbrief van en dan kunnen we de pgb ook daadwerkelijk gebruiken. Ingangsdatum 9 september 2017.
Het is een ongelooflijke opluchting dat het gelukt is. Mijn vrouw heeft twee dagen in bed gelegen van de spanning. We wisten dat het gesprek vandaag gehouden zou worden. Het had gisteren al gekund maar ik moest werken. Al met al is het best snel gegaan.
Zodra ik de bevestigingsbrief binnen heb kan ik mijn werkgever verzoeken om een aanpassing te doen in de contacturen. Ook dat vind ik best nog spannend maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.
Nu gaan mijn vrouw en ik even genieten van het behaalde resultaat.

 
Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X