skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Anders Gepland

Werk en mantelzorg: Anders gepland

De eerste dag dat mijn vrouw weer thuis is, is goed verlopen. Ik merk wel dat alles nog zwaar is voor mijn vrouw en we het heel rustig aan moeten doen. Vanmorgen heb ik mijn vrouw eerst maar eens lekker laten uitslapen. Ook hebben wij samen wat boodschappen gedaan. In de middag heeft mijn vrouw een schoonheid slaapje gedaan. Zo over de dag bemerk ik dat alles van de afgelopen dagen haar emotioneel heeft geraakt. Dat vang ik wel weer op. Hier komen wij samen wel doorheen. Morgen kunnen wij nog een dagje rustig aan doen samen. Vrijdag moet ik toch echt weer aan het werk. Helaas kan ik het niet anders regelen. Ik had het anders gepland. Door het langere verblijf in het ziekenhuis is het anders gelopen.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X