skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Alles Komt Op Mij Af

Werk en mantelzorg: Alles komt op mij af

Gisteren is de ambulant ondersteuner van Cordaan weer geweest. Deze heeft een goed gesprek gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw heeft erg veel moeite met de situatie waar ik nu in zit, de burn out. Mijn vrouw probeert mij op haar manier te ontzien, wat niet lukt omdat die lat te hoog ligt voor haar. Als mijn vrouw en ik het rustig aan doen lukt het echt wel. De ambulant ondersteuner heeft mijn vrouw wat bruikbare tips en adviezen gegeven. Hopelijk dat het voor mijn vrouw dan beter te overzien is. Feit is wel dat ik het zwaar heb. De medicatie is afgelopen week verhoogd, maar doet nog niet helemaal wat het moet doen. Aankomende week krijg ik nogmaals een verhoging van de medicatie en dan is het afwachten of dat voldoende is. Anders kan er nogmaals verhoogd worden. De afgelopen dagen waren echt rot met vandaag als toppunt. Ik kwam de ochtend niet door. Er zullen toch boodschappen gedaan moeten worden. Alles komt op mij af. Gelukkig ben ik niet paniekerig aangelegd en weet goed te relativeren, maar het viel zwaar. Ik heb het overleefd dus kunnen we dat weer afvinken.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X