skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: ‘Adem In, Adem Uit’

Werk en mantelzorg: ‘Adem in, adem uit’

Heerlijk, even vrij van het best wel intensieve werk en bijkomen. Of toch niet. Nee, toch niet. Al de hele morgen weer bezichtigen met de foutieve levering medicatie. Om de paar weken krijgt mijn vrouw de verkeerde verdovingszalf en bijbehorende pleisters geleverd. Eerst getracht telefonisch op te lossen. Dit gaf niet het gewenste resultaat. Dan maar naar de apotheek zelf. Een heel verhaal over hoe moeilijk het voor hun als apotheek allemaal is, betalen uit eigen zak en al wat meer. Mijn vrouw kan domweg niet zonder deze middelen dialyseren. Nu heb ik het voorstel gedaan om de benodigde middelen voor 3 maanden te leveren in plaats van wekelijks. Mijn vrouw wordt zeer onrustig van deze telkens terugkerende situatie en ik blijf er mee zitten. De apotheek gaat mij laten weten of de voorgestelde kwartaal levering mogelijk is.

Adem in, adem uit.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X