skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Absoluut Dieptepunt

Werk en mantelzorg – absoluut dieptepunt

Soms voelt een dag aan als het absoluut dieptepunt. Vandaag ervaart mijn vrouw dit, zoals zij het omschrijft. Psychisch is mijn vrouw zo in de war dat zij geen plezier ervaart, maar verkeerde emoties die alleen huilbuien geven. Mijn vrouw geeft duidelijk aan dat er zoveel is waar zij niet meer uitkomt. Een heel groot deel zou liggen in het verleden. Nu is er een paar jaren geleden mij wel een hoop duidelijk geworden, maar vandaag vertelde mijn vrouw dat er nog veel meer is waar zij met mij niet over kan praten. Dit zou mij te veel beschadigen. Mijn vrouw geeft heel duidelijk aan zich bij mij veilig te voelen. Omdat mijn vrouw zo overstuur is/was, stelde ik voor misschien contact op te nemen met de psychiater van het fact/ggz, maar helaas wil mijn vrouw dit nog niet. Mijn vrouw vind het fijn om samen dingen te ondernemen met mij. Zoals gisteren dat wij een dagje zijn weggeweest. Afleiding, niets moeten, behoefte aan structuur. Gelukkig ervaart mijn vrouw dit dus als prettig. Het voelt voor mij als het enige dat ik kan doen op dit moment. Vanmiddag ga ik weer met mijn vrouw naar de manege. Hopelijk kan zij hier even van genieten.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X