skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: 30 jaar getrouwd

Wij hebben een week achter de rug met verrassingen maar ook persoonlijke moeilijke momenten.
Allereerst gaat het goed met mijn vrouw. Zij doet zo geweldig haar best om mij zo veel  mogelijk te ontzien. Dit resulteert in vermoeidheid waardoor mijn vrouw dagelijks overdag een paar uur slaapt. Zoals eerder geschreven waren mijn vrouw en ik 25 oktober 30 jaar getrouwd. Mijn vrouw heeft met fantastische hulp van een lieve vriendin een etentje georganiseerd in een geweldig restaurant. Ik was totaal verrast. Normaal komen dit soort dingen van mijn kant. Zo ontzettend lief. Ik heb genoten. Dat ik de volgende dag compleet opgebrand was, was het dubbel waard. Geeft meteen aan hoe het met mijzelf gaat. Het blijft waardeloos. Deze week gaat er een begin gemaakt worden met EMDR therapie. Hopelijk dat ik zo dingen een beter plekje kan geven. De psycholoog heeft wel vooraf gezegd dat het in het begin wat moeilijk kan worden, maar we moeten toch ergens beginnen. Vanavond een beetje ontspanning zoeken. Mijn vrouw is met een lieve vriendin naar de manege.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X