Werk en mantelzorg: 28 jaar getrouwd

 

Vandaag is de tweede poli afspraak geweest in de AMC na de nier transplantatie welke mijn vrouw heeft gekregen
Er moest ook een echo gemaakt worden van de nier aangezien de arts een verdikking voelde. Gelukkig blijkt er niets aan de hand te zijn. De uitslagen van het urine en bloedonderzoek zijn positief. De nier doet het goed. Een paar uitslagen mogen nog wel wat beter en de bloeddruk moet iets omlaag maar met medicatie zal dit zeker goed komen. Voorlopig moet mijn vrouw wel twee maal per week op controle komen.
Morgen hebben we toch wel een klein feestje samen na alle spanningen van de afgelopen tijd. Morgen  zijn wij 28 jaar getrouwd..
Wat ben ik trots op mijn kanjer..

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top