skip to Main Content

We zoeken jou. Wil jij Mantelzorgelijk helpen met professionaliseren?

We zijn al een tijdje bezig met de professionalisering van ons platform. We hebben behoorlijk wat aanmelding gekregen op onze vorige oproep aan mantelzorgers, om een vragenlijst in te vullen en daar zijn behoorlijk wat mensen voor ons mee aan de slag gegaan. Heel veel dank daarvoor.

Toch zouden we nog heel graag meer mantelzorgers onze vragen voorleggen. Ter verbetering van onze informatievoorziening zijn we namelijk op zoek naar mantelzorgers die hun verhaal met ons willen delen. Wat zijn nou punten waar jij tegenaan loopt en hoe deal jij met alle zware zorgtaken? Zorg je alleen, of zorg je met familieleden?  Maar ook vragen als: Wat mis jij op onze website? Zou je het bijvoorbeeld fijn vinden als je bij ons terecht kunt voor bepaalde diensten? Of mis je bepaalde onderwerpen?  We staan natuurlijk open voor al jullie suggesties.

We kunnen de vragen telefonisch stellen. Dat neemt wel even wat tijd in beslag. We weten dat je giga druk bent dus uiteraard mag het ook gewoon per mail. Dan sturen we je onze vragenlijst gewoon even toe, zodat je op je gemak kunt antwoorden.

Doe je mee? Alleen met jouw hulp kunnen we van Mantelzorgelijk de fijnste online plek voor mantelzorgers maken! Mail naar info@mantelzorgelijk.nl en dan nemen wij zsm contact met je op,

Lieve groet van ons <3

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X