skip to Main Content
We Willen Meer Met Jou Delen Op Facebook

We willen meer met jou delen op Facebook

Weet je wat ons is opgevallen? Veel van jullie volgen via Facebook. Maar er is iets raars aan de hand. Hoe meer volgers we krijgen, hoe minder mensen regelmatig berichten van Mantelzorgelijk in hun Facebook tijdlijn krijgen. Dat komt allemaal door het algoritme van Facebook. Kunnen wij persoonlijk niks aan veranderen – behalve als we een grote zak met geld uitgeven aan reclame op Facebook.

Dus zeiden Marjolijn en ik tegen elkaar: hoe leuk zou het zijn als we op een andere manier tóch regelmatig in jouw tijdlijn kunnen komen? En daarom hebben we een andere Facebook-pagina gemaakt. Een vriendenpagina, in plaats van een community. Als je meer van Mantelzorgelijk wilt lezen, kun je vriend van ons worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zoek ons op via de accountnaam Marjolijn-Barbara van Mantelzorgelijk en doe een vriendschapsverzoek.

Wij nemen je verzoek uiteraard aan en we worden vrienden.

Nu krijg je onze nieuwe artikelen automatisch in jouw tijdlijn. En als je iets liket of een reactie schrijft, zelfs regelmatiger dan hiervoor.

Wij zijn benieuwd of het werkt. Uiteraard blijft de andere Facebook-pagina gewoon bestaan – en bovendien kun je ons altijd vinden via twitter, Linked In en natuurlijk de website.

Hartelijke groet,

Marjolijn-Barbara van Mantelzorgelijk” ; )

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X