We waren echt even van slag #werkenmantelzorg

Het is al weer een paar dagen geleden dat ik wat geschreven heb.

Na het niet doorgaan van de transplantatie waren we toch wel even van slag. Maar al snel hebben we alle dagelijkse zaken weer opgepakt. Kon ook niet anders omdat ik gewoon moest werken. Met werken is het sowieso wat druk aangezien ik dagen spaar voor de operatie in mei welke mijn vrouw moet ondergaan. Haar linker schouder zal dan worden vervangen. Hier had ik eerder al over geschreven. Gisteren heeft mijn vrouw een afspraak gehad met de narcotiseur om het een en ander door te nemen. Gelukkig zijn er geen belemmeringen voor de operatie. Alleen moet de operatie en dialyse nog op elkaar afgestemd worden aangezien beide op de zelfde dag zouden vallen. Maar dat zal ook wel opgelost worden.
Afgelopen week heb ik kennis gemaakt met de (nieuwe) spycholoog van mijn vrouw. Aardige vrouw.
Zoals ik al schreef heb ik het best wel een beetje druk met werk als voorbereiding op de operatie, maar gelukkig is er goed te praten en wordt er nu wel oplossingsgericht meegedacht door mijn leidinggevende. Heeft de strijd van bijna 3 jaar dus toch zin gehad en voor oplossingen gezorgd.

quote-eric

 

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top