We hebben nog een paar plaatsen over. Doe je mee?

Zoals we maandag al schreven hebben we een nieuw onderdeel op onze website: een veilig community-platform. Op dit afgeschermde forum kunnen mantelzorgers informatie met elkaar delen, vragen stellen, elkaar helpen en kunnen we de krachten bundelen. Zo wordt onze website een uniek, interactief en online platform van ervaringsdeskundigen waar alle informatie, ervaring, kennis en kunde rond mantelzorg op 1 plek toegankelijk is. Voor en door mantelzorgers!

Mantelzorgelijk biedt hiermee gerichtere ondersteuning en maatwerk voor mantelzorgers, zodat deze zich ook minder alleen voelen in hun opgave. Daarnaast willen wij mantelzorgers op weg helpen met het zoeken naar de juiste informatie en voorzieningen. Dit heeft, blijkt uit diverse onderzoeken, een direct effect op de draaglast van mantelzorgers. Door dit op deze manier te organiseren zullen mantelzorgers minder tijd en energie kwijt zijn aan het doorgronden van de (on)mogelijkheden in wet- en regelgeving. Ook zullen mantelzorgers in het persoonlijk contact met lotgenoten zich herkennen en gesteund voelen.

Mantelzorgelijk is op zoek naar testers

Maar voordat we iedereen officieel de vraag gaan stellen om officieel vriend te worden voor € 10 per jaar, willen we er wel zeker van zijn dat het community-platform ook écht goed functioneert. Maandag deden we al een oproep en meteen hebben zich mensen aangemeld. Heel fijn maar we hebben nog steeds een paar testplekjes over, die we dolgraag willen vullen, zodat we kunnen starten met de testfase.

We zijn dus nog steeds op zoek naar een paar mantelzorgers die de komende weken, samen met ons, het platform willen uittesten en bereid zijn om gedurende een paar maanden een aantal vragen over de functionaliteit van het community-platform te beantwoorden. Het kost je tijd en inzet maar je krijgt er ook zeker iets voor terug: kwalitatief en veilig lotgenotencontact én het eerste jaar mag je geheel gratis deelnemen aan alle functies binnen het platform.

Heb je interesse om met ons te gaan testen? Stuur dan asjeblieft een mailtje naar marjolijn@mantelzorgelijk.nl. Zodra je bent aangemeld nemen we contact met je op en krijg je van ons een unieke code om in te loggen, de instructies over hoe het platform werkt en wat we precies uitgetest willen hebben. We hopen nog meer van onze trouwe volgers te mogen ontmoeten. Doe je mee? Het is het waard, dat beloof ik.

 

 

 

 

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top