Foto Β© Claudia Otten

Wat ben ik er aan toe

Sinds vandaag logeert mijn vrouw bij de zorginstelling Nieuw Unicum. Mijn vrouw is vervoerd door het aanvullend openbaar vervoer zodat de scootmobiel ook mee kan. Ik ben met de kofferbak vol spullen achteraan gegaan. Wat ben ik er aan toe om bij te laden. De afgelopen dagen verliepen moeizaam. Maar dat is voor nu niet belangrijk. Zoals gewoonlijk als mijn word opgenomen of gaat logeren krijgt het huis een extra poetsbeurt. Ik weet niet wat voor tick het is maar het moet gebeuren om vervolgens gevloerd op de bank neer te ploffen. En dat is nu. Vandaag heb ik een gesprek gehad met een cliΓ«ntondersteuner omtrent het vragen van een herkeuring UWV WIA uitkering. Mijn behandelaars steunen dat ik nog niet kan werken. Voor de komende dagen heb ik geen planning dus alle tijd. Morgenmiddag heb ik wel een afspraak met mijn behandelaar. Verder zie ik het wel.
Foto: mijn vrouw had zich voorgenomen dit keer niet zoveel mee te nemen. πŸ˜‰
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top