Wie kan verzorgingsproducten gebruiken? #mantelzorgvraag

Maarten Bakker stuurt ons een praktische vraag.

“Mijn moeder is enige tijd geleden overleden. Wij zijn nu bezig het ouderlijk huis leeg te ruimen. Daarbij hebben we een grote hoeveelheid verzorgingsproducten gevonden, zoals incontinentiemateriaal en steunkousen. Allemaal ongebruikt, voor het grootste deel in de originele verpakking. Wij denken erover na om een aantal dingen voor een klein prijsje te verkopen en we willen ook wat verzorgingsmateriaal weggeven. Maar voor wie zijn deze ongebruikte spullen interessant? Wat zou een goede plek zijn om ze naartoe te brengen?”

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Misschien een late reactie, maar ik heb zelf ook een heleboel ongebruikt incomateriaal over.
  Nergens op internet kan ik vinden waar ik dit kan inleveren, misschien kan het nog gebruikt worden door mensen die het echt nodig hebben.
  Ik kan het niet over mijn hart krijgen om dit in de grijze kliko te gooien.
  Mvg,
  Welmoed Janssen

 2. Als je Googled op : ongebruikt incontinentiemateriaal inleveren krijg je (als het goed is) tussen de resultaten diverse goede doelen en instanties die er blij mee zijn.

 3. Hallo beste mensen, ik lees zojuist dit artikel over overgebleven zorg artikelen.
  Wij van de stichting Bolji zivot hulp aan zeer arme mensen in Bosnië, zijn altijd opzoek naar deze goederen, die sturen wij dan op naar Bosnië Waar mensen die het nodig hebben, het zelf moeten betalen, de mensen die het van ons krijgen zijn altijd zeer arme mensen, die nauwelijks inkomen hebben. Wij zijn ook te vinden op Facebook.
  Stichting Bolji Zivot zet zich in voor een beter leven voor de allerarmsten in Bosnië.

  1. Hallo,
   Ik heb veel incontinentiemateriaal over voor mannen. Tena voor men 1 en 2 . niet aangebroken dozen.
   Bovendien veel stomamateriaal. zoals stomaplakken, stomazakken, gazen, schoonmaak doekjes voor verwijderen plak. allemaal nieuw nog.
   Ook voor iemand met katheter, nieuwe urine zakken(been en nachtzakken) met ophanghaakjes.
   bij belangstelling kunt u mij bellen op 0629058211.
   Met vr. gr.
   Bertha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top