skip to Main Content

Verdriet…

imageSoms laait het weer op
Dat verdriet
Mijn verdriet
Omdat ik je niet
beschermen kan
Mam

Voor al dat nare
Omdat ik je niet
weg nemen kan
uit al je angst
en verwarring

Omdat ik niet
bij je komen kan
Omdat ik je mis
Zo vreselijk soms
mijn moeder mis
die me troost
en met wie ik klets
over alles
en niks
Mam

Lieverd
Och
Kon ik maar
en
Was het maar

©EleoNora – 25 februari 2015

 

 

 

imageEleoNora (Helderman) – Mantelzorger van AlzheimerMam – GeluksMoeder van MooieZoon en BeautyDochter in een EeuwigFijnGezin – Creatieveling in Proces – WoordenHusselaar –IndividueeltotVerbindingsDenker – AllesVoeler – VogelGenieter –  NatuurLiefhebber – Muziek- en Stilte-Beminner – Danser van Universele Vrede en gastblogger op mantelzorgelijk.nl.

 

Avatar

Eleonora Helderman

©EleoNora – Was Mantelzorger van haar AlzheimerMam tot zij overleed. – GeluksMoeder van MooieZoon en BeautyDochter in een EeuwigFijnGezin, – Creatieveling in Proces, – WoordenHusselaar, – IndividueeltotVerbindingsDenker, – AllesVoeler, – VogelGenieter, – NatuurLiefhebber, – Muziek- en Stilte-Beminner – Gastblogger van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X