Veerkracht

Eindelijk is het zover. Ik houd het eerste exemplaar van mijn boek ‘En ik zie jou’ in mijn handen. In de afgelopen maanden heb ik mijn ziel en zaligheid aan het papier toevertrouwd. Het verhaal over mijn partner Joan en mij – en over onze relatie die onder grote druk kwam te staan toen Joan op 42-jarige leeftijd ernstig ziek werd. En toen mij automatisch de rol van mantelzorger werd toebedeeld.

Het is een prachtig boek geworden, de kritieken zijn lovend. En dat is belangrijk. Want dat geeft me de kans om mijn verhaal, dat zoveel mensen kan helpen, te delen. ‘En ik zie jou’ is een boek over hoop en wanhoop, vertrouwen en strijd. Maar ook over ongekende moed en echte liefde. Het verhaal geeft een intieme kijk in mijn leven, waarin ik alle zeilen moet bijzetten om het faillissement van mijn bedrijf te voorkomen. Alle grond leek onder mijn voeten weggeslagen te worden toen daarbovenop ook nog Joan de diagnose kanker kreeg. Wat doet het met je relatie als zoiets je overkomt? Hoe overwin je alle uitdagingen en vind je de weg weer naar geluk, inspiratie, voorspoed en rijkdom?

Op Mantelzorgelijk zal ik met jullie mijn verhaal delen, en zal ik je fragmenten laten lezen uit mijn boek.

Wanneer jij de zorgen herkent die ontstaan als je iets belangrijks in jouw leven of dat van een dierbare dreigt te verliezen, dan zijn de inzichten en voorbeelden in het boek voor jou wellicht van onschatbare waarde. En waarschijnlijk ook zeer herkenbaar. Want jij doet het namelijk allemaal al. Jouw kracht inzetten om de rol van mantelzorger zo goed mogelijk te vervullen.

Ik deel mijn ervaringen graag met je om de eigenschappen te ontdekken die zorgen dat je overeind kunt blijven en energie blijft houden, zodat je ze nog bewuster kunt inzetten. Eigenschappen die je leren hoe je rust in je hoofd en in je hart kunt creëren om, naast alle uitdagingen, van het leven te blijven genieten. Ik wens jou toe dat ook jij veerkrachtig kunt zijn en blijven. No matter what, no matter how long the journey will be.

De kans is groot dat mijn blogs je, net als mijn boek, laten lachen en laten huilen. Maar bovenal wens ik dat ze je inspireren, je aan het denken zetten, en je niet meer los laten, zodat je leven voorgoed verandert. In positieve zin. Laat mijn schrijfsels even jouw ‘break’ zijn. Een moment voor jezelf, even iets anders om over na te denken, over te voelen en op te reflecteren. Ik deel met liefde mijn leven om jouw hart te bereiken.

Is auteur, spreker en levensgenietster. Zij geeft trainingen over persoonlijk leiderschap en de zeven eigenschappen van veerkracht.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top