Een tipje van de sluier! #mantelzorgelijk #nieuwe site

Ik weet het, ik weet het… Eigenlijk mag je verrassingen niet van tevoren verklappen. Dus houden we het voorlopig nog even geheimzinnig. En fluister ik vandaag alleen het volgende: over een paar dagen, namelijk donderdag 10 november, op de Dag van de Mantelzorger, is het eindelijk zover! Dan presenteren we met grote trots onze nieuwe website. Mantelzorgelijk 2.0, zullen we maar zeggen.

Het is niet zo dat er vreselijk veel verandert, hoor. Je krijgt nog steeds minstens vier mooie artikelen per dag – maar ze zijn wel véél overzichtelijker ingedeeld. We hebben bovendien een handige zoekfunctie op de site, zodat je meteen naar je favoriete onderwerpen of bloggers kunt kijken. En alle informatie staat voortaan bij elkaar – in drie simpele categorieën.

home___mantelzorgelijk

Verhalen – met alle persoonlijke verhalen van onze vele bloggers!

Nieuws – hier lees je alles wat we voor je oppikken over mantelzorg

Tips – misschien wel onze nuttigste categorie, boordevol kennis en informatie voor beginnende en ervaren mantelzorgers.

We zijn zó benieuwd hoe jullie de nieuwe site gaan vinden! Achter de schermen zijn de technische boys and girls van Stichting Meo alle artikelen en foto’s die we al hebben verzameld aan het omzetten. En wij gebruiken elke vrije minuut om de site compleet te maken, nog een tekstje hier en een linkje daar…

Had ik al gezegd dat ik bijna niet kan wachten?

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top