skip to Main Content
Terugkijktip: Dit Is De Leven #autisme

Terugkijktip: Dit is de leven #autisme

Samen met DWDD maakte Romana de Vrede de documentaire ‘Dit is de leven’. Romana’s zoon Charlie is non-verbaal en autistisch. Ze merkt al jaren dat de schoonheid die zij in haar zoon ziet, niet door de buitenwereld wordt erkend. Om de schoonheid van Charlie te zien moet je moeite doen. En vaak, als er gesproken wordt over kinderen zoals Charlie, gaat het over de zorg, de moeilijke kanten, die problemen en niet over wie deze kinderen zelf zijn.

In de docu gaat Romana ook op zoek naar andere kinderen zoals haar Charlie. Ze ontmoet Job, Ginny Aiden, hun ouders maar ook onze eigen Beer en Beers moeder, die al geruime tijd over de wereld van haar zoon met autisme op Mantelzorgelijk.nl schrijft.

Afgelopen donderdag 5 december was de documentaire bij De Wereld Draait Door te zien. Heb je die uitzending gemist en wil je hem graag terug kijken? Klik dan even op deze link: DIT IS DE LEVEN

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X