skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Gezondheid Mag Wat Kosten

Werk en mantelzorg: gezondheid mag wat kosten

Mijn vrouw is na mijn laatste blog nog een paar dagen onrustig geweest, maar gelukkig gaat het nu weer beter. Helaas ging de manege deze week niet door gezien de weersomstandigheden. Uiteraard was dit wel de juiste beslissing. Vandaag ben ik voor mijzelf naar de oogarts geweest. Na wat onderzoek is er een brilvoorschrift afgegeven. Er is een + sterkte voorgeschreven en bifocaal. De bifocaal zou beter zijn dan de multifocaal gezien de Ménière. Ook is er Bluecontrol coating voorgeschreven aangezien ik erg veel last heb van lichtprikkeling en vermoeidheid/overbelasting van de ogen. Na de oogarts zijn mijn vrouw en ik meteen naar de opticien gegaan om ons te laten voorlichten over de mogelijkheden en prijs. Ik krijg zoals voorgeschreven een bril voor dagelijks gebruik en een zonnebril zonder de bifocaal. Mijn vrouw heeft er voor zich zelf een gratis zonnebril uit weten te slepen. Wat een portret is het ook, is moest er wel om lachen en heb mijn vrouw haar gang laten gaan. Zo maken we het ook nog een beetje leuk. Minder leuk is dat we wel een paar honderd euro lichter zijn. Maar ach, gezondheid mag wat kosten.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X