Sylvia Bruens maakt en zingt prachtig lied voor haar moeder met alzheimer

De afgelopen maanden een prachtig liedje gemaakt en ingezongen. Samen met Bram Koning en Jeroen en Richard Pot, een schreeuw uit mijn hart speciaal voor mijn moeder, die vecht tegen de ziekte van ALZHEIMER. Toen ik het liedje aan haar liet horen in de studio was dit voor ons een emotioneel en prachtig moment met veel tranen. Opgelucht en blij koester ik deze dag, toen mijn moeder me vertelde dat dit liedje het mooiste kado is uit haar hele leven. Wij hopen dat mensen met deze verschrikkelijke ziekte en hun familie, steun halen uit dit lied “De spiegel van je leven”
Delen is lief

Sylvia Bruens

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top