skip to Main Content
Stichting JIJ Begint Met Start- En Supportgroep Voor Mensen Met Eetstoornis.

Stichting JIJ begint met start- en supportgroep voor mensen met eetstoornis.

Graag vraag ik jullie aandacht voor onderstaand nieuws van Stichting JIJ. Dit najaar beginnen zij met een start- en supportgroep voor mensen met een eetstoornis.  Zij vragen jullie hulp om dit initiatief onder de aandacht te brengen bij één ieder die hun hulp en steun kan gebruiken bij het overwinnen van zijn of haar eetstoornis. Delen is dus lief:

Stichting JIJ: Inschrijven Startgroep & Supportgroep

Heb jij te maken met een eetprobleem of eetstoornis? Of ken jij iemand die worstelt met eten?

Dan ben jij van harte welkom bij Stichting JIJ!
Dit najaar beginnen we weer met een Startgroep en een Supportgroep.

Startgroep
De startgroep biedt ondersteuning aan iedereen waarbij eten, gewicht en/of uiterlijk een te grote rol in zijn of haar leven speelt. De startgroep is gericht op erkenning, herkenning, inzicht, persoonlijke groei en herstel.

In een groep met maximaal 6 deelnemers, onder begeleiding van 2 of 3 ervaringsdeskundigen, werk jij wekelijks aan je eetprobleem. Als deelnemer heb je zelf de regie in handen en geef je zelf aan welke onderwerpen je wilt bespreken. Daarnaast bieden wij een programma dat zo veel mogelijk aansluit bij jouw behoefte en fase van herstel. Je kunt daarbij denken aan (voedings-)voorlichting, inzicht gevende thema’s en opdrachten, motivatiebevorderende technieken, zelfbeeld, emoties, veranderen van gedrag en dag-invulling.

Inschrijven voor de startgroep

 • Leeftijd: van 18 jaar tot 99 jaar
 • Start: september 2019
 • Duur: 4 maanden
 • Frequentie: wekelijks van 19.30 – 21.30 uur (tussendoor instromen is niet mogelijk)
 • Kosten: Eigen bijdrage is 150 euro (inclusief thee/koffie en materialen)SupportgroepZoek je een steuntje in de rug na therapie elders of eerdere deelname aan de start- of vervolggroep van Stichting JIJ, dan ben je van harte welkom in de supportgroep.

  De supportgroep is erop gericht te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen van je eetstoornis. In de fase na (intensieve) therapie voor je eetstoornis verandert er veel. Je wilt het leven weer kunnen omarmen. Bij Stichting JIJ begrijpen we hoe spannend deze periode is en hoe belangrijk steun en begeleiding in deze fase zijn. Samen met je groepsgenoten en onder leiding van ervaringsdeskundigen werk je aan herstelbehoud.

  Inschrijven voor de supportgroep

 • Leeftijd: van 18 jaar tot 99 jaar
 • Start: najaar 2019 (exacte datum nog te bepalen)
 • Frequentie: 1 keer per 2 weken van 19.30 – 21.30 uur (tussendoor in- en uitstromen is mogelijk)
 • Kosten: Eigen bijdrage is 75 euro per 8 maanden (inclusief thee/koffie en materialen).Wil je na het leven van bovenstaande graag meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website:www.stichting-jij.nl en/of neem contact met ons op via info@stichting-jij.nl.Uiteraard is het ook mogelijk om je in te schrijven voor één van de groepen. Dit kan ook via: info@stichting-jij.nl. Wij nemen dan contact met je op en plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou in.

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X