skip to Main Content
Stel Jouw Prangende Mantelzorg-vraag In De Uitzending Van De Publieke Tribune

Stel jouw prangende mantelzorg-vraag in de uitzending van de Publieke Tribune

Sinds enkele weken zendt Omroep Human het programma De Publieke Tribune uit, waarin presentator Coen Verbraak het land in trekt om samen met betrokken burgers in gesprek te gaan over essentiële vragen die iedereen raken.

In de uitzending van volgende week staat de vraag ‘Wie zorgt er voor de mantelzorger?’ centraal. Presentator Coen Verbraak gaat met het publiek en een panel van “deskundigen” in gesprek om uit te zoeken wat de overheid wel en niet van ons mag verwachten, en hoe mantelzorg beter kan. In het panel zitten:

  • Liesbeth Hoogendijk // Directeur Mantelzorg NL
  • Bert van Alphen // Wethouder Sociale zaken in Den Haag
  • Anja Jonkers // Directeur Intramurale zorg bij Florence
  • Jet Bussemaker // Hoogleraar wetenschap, beleid en maatschappelijke impact in de zorg
Voor de opnames op vrijdag 3 mei in Rijswijk (15:00 en 17:00 uur) is er nog plaats op de tribune voor 3 mantelzorgers om een prangende vraag te stellen aan het panel.

Ben jij mantelzorger en zou jij  willen meewerken aan dit programma van Human? Mail mij dan zsm je vraag, naam en telefoonnummer via marjolijn@mantelzorgelijk.nl. Ik zal jullie dan in contact brengen met de redactie van het programma.

De uitzending is op zondag 5 mei, om 17u10.  De link naar het programma zullen wij hier uiteraard na de uitzending meteen met jullie delen.

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X