skip to Main Content
Slechte Gebitsverzorging Kan Fataal Worden Bij Ouderen

Slechte Gebitsverzorging Kan Fataal Worden Bij Ouderen

Al eerder schreef ik over dat de mondzorg van mama flink te wensen overlaat. In mijn blog hier op Mantelzorgelijk van 28 november jl; “Jongleren Met De Deksel Van De Doofpot”, kun je lezen hoe men daar mee om gegaan is.

Op 8 december belde mijn tante me. Ze was helemaal niet lid van de Leeuwarder Courant, maar hij lag bij haar door de brievenbus. Dat ze me belde was omdat er een stuk in stond wat ik zeker weten moest lezen. Inmiddels heb ik de krant gekregen en heb ik een foto gemaakt van het stuk. Het is belangrijk dat dit onder de aandacht komt. Vandaar dat ik het deel:

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dyezzie Engel

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X