skip to Main Content
Schrijf Mee Op Mantelzorgelijk #oproep

Schrijf mee op mantelzorgelijk #oproep

Zoals jullie weten wordt Mantelzorgelijk gemaakt door mantelzorgers voor mantelzorgers. Dat is in Nederland vrij uniek. Niet voor niets worden onze verhalen op deze website dagelijks als digitaal erfgoed opgeslagen door de Nederlandse Koninklijke Bibliotheek.

Waarom schrijven we over onze mantelzorg-ervaringen? Omdat delen helpt. Het mes snijdt aan twee kanten. Je schrijft alles heerlijk van je af en tegelijkertijd help je lotgenoten. Jouw ervaringen doen er toe. Door jou hoeft een andere mantelzorger vaak niet opnieuw het wiel uit te vinden. Ze herkennen zich in jouw verhalen en voelen zich gezien. Een win-win situatie!

Maar we delen natuurlijk niet louter ervaringsverhalen. We delen op deze plek ook veel tips en nieuwsfeiten mbt mantelzorg. Inmiddels hebben we van Mantelzorgelijk.nl een fijne kennisbank gecreëerd. Daar zijn we best een beetje trots op!

Toch zijn we altijd op zoek naar mantelzorgers die met ons willen meeschrijven.  Over hun eigen ervaringen ( als gastbloggers) maar zeker ook over tips en nieuwsfeiten. Ben of ken jij een mantelzorger – of iemand die bekend is met dit thema – en zou je met ons mee willen schrijven? Dan komen we graag in contact. 1 x per week, 1 x per maand of zelfs 1 x per kwartaal; alles is fijn.

Schrijf je met ons mee? Stuur een mail naar: marjolijn@mantelzorgelijk.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X