‘Scherp op Ouderenzorg’ – manifest van Hugo Borst en Carin Caemers #oproep

Heb je gisteravond DWDD gezien? Hugo Borst was te gast en hij is boos. Boos omdat het maar niet lukt om de verpleegzorg in Nederland te verbeteren. Het manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’ dat hij gisteren met Carin Gaemers lanceerde, moet daar snel verandering in brengen. ,,Het doet pijn om te zien dat mensen die hun verstandelijke vermogens zijn kwijtgeraakt, te zien verpieteren.”

hugo-en-carin
foto: AD.nl

In het AD beschrijft Borst hoe hij en Carin Caemers tot een manifest voor betere zorg voor hulpbehoevende ouderen kwamen. Van de veelbesproken open brief aan staatssecretaris Martin van Rijn afgelopen juli, tot talloze gesprekken met politici en ouderenverzorgers. Ondanks de meningsverschillen en politiek, één kern: goede zorg voor afhankelijke ouderen, dat moet uit ons hart komen.

Borst roept de politiek op om snel met oplossingen te komen. ,,Ze zijn allemaal voornemens om dit op te lossen. De politieke strijdbijl, die gehanteerd wordt in verband met de aankomende verkiezingen, die moet even begraven worden. Ik weet wel zeker dat ze dit gaan oplossen, want anders ben ik de afgelopen tijd met een                                                                                                                 kluitje in het riet gestuurd.”

Een belangrijk manifest. Wil je ook een steentje bijdragen? Onderteken het manifest  en deel het zoveel mogelijk via social media. Dat kan via deze link.

scherp-op-ouderenzorg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top