skip to Main Content
Ronald McDonaldhuis Arnhem Zoekt Vrijwilligers #oproep

Ronald McDonaldhuis Arnhem zoekt vrijwilligers #oproep

Om nieuwe vrijwilligers te werven, organiseert het Ronald McDonaldhuis in Arnhem op woensdagavond 17 mei en zaterdagmiddag 20 mei een informatiebijeenkomst.

Er worden vrijwilligers gezocht voor allerlei activiteiten. Van het verwelkomen van ouders en bezoekers tot en met het organiseren van activiteiten voor gezinnen tijdens schoolvakanties. Ook worden vrijwilligers gezocht die een luisterend oor kunnen bieden en mensen die promotie-activiteiten willen uitvoeren.

Het Ronald McDonaldhuis in Arnhem bevindt zich op de Heijenoordseweg en is onderdeel van revalidatiecentrum Klimmendaal.

In het Arnhemse Ronald McDonaldhuis zijn familieleden te gast van een kind dat behandeld wordt in revalidatiecentrum Klimmendaal. Familieleden kunnen overnachten, of overdag gebruik maken van de faciliteiten in het Ronald McDonaldhuis.

Het Ronald McDonaldhuis in Arnhem is een van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Voor veel gezinnen met een zorgintensief kind is een vakantie of weekendje weg niet vanzelfsprekend. Hier zijn zij altijd van harte welkom.

Alleen dankzij sponsoren, donaties en giften én de inzet en betrokkenheid van geweldige vrijwilligers, kan Ronald McDonaldhuis Arnhem blijven bestaan.

Wie interesse heeft om vrijwilliger te worden en een van de twee informatieavonden bij te wonen, kan zich aanmelden door een mailtje te sturen aan: arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Meer informatie is te vinden op de website: Kinderfonds.nl/huis-arnhem.

(Bron: Arnhemwest.nl.)

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X