skip to Main Content
Podcast 10: Tinusje, De Kat Van Mama

Podcast 10: Tinusje, De Kat Van Mama

De komende weken plaats ik de podcasts die ik heb van mijn blogs.

Dit keer gaat het over Tinusje, de kat van mama. Hij mocht mee toen ze werd opgenomen. Toch is dit niet goed afgelopen. Eerlijk is eerlijk, na die ervaring raad ik het af om een huisdier mee te laten gaan. Of er moet een goede verzorging voor het dier zijn….

Avatar

Dyezzie Engel

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X