skip to Main Content
Podcast 08: Mijn Emmer Loopt Wel Eens Over

Podcast 08: Mijn Emmer Loopt Wel Eens Over

De komende weken plaats ik de podcasts die ik heb gemaakt van mijn blogs.

Dit keer vertel ik over mijn schuldgevoel over het leegruimen van haar woning en over die ene vraag…. Ik was er naar over en besloot hulp te zoeken. En dat doe ik nog steeds als ik het even nodig heb. Hierin leg ik uit hoe ik dat doe….

Avatar

Dyezzie Engel

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X