skip to Main Content

Podcast 04 M.A.M.: De Overgang

Zoals ik al eerder eens aangegeven heb ben ik bezig om mijn blogs over te zetten naar podcasts. Ik pas mijn blogs hiervoor aan en daarna lees ik ze voor.  Niet iedereen heeft tegenwoordig de tijd en/of de concentratie om zelf te lezen en daarom ben ik hiermee begonnen. Zo is het voor meerdere mensen toegankelijk.

Het gaat dus om mijn blogs en mijn ervaringen met mijn moeder die aan Alzheimer lijdt. Zoals het bij ons gaat hoeft het niet gebeuren bij jou. Voor nu plan ik de podcasts wekelijks in op dindagavond om 19:30 uur. Wil je op de hoogte blijven dan kun je op abonneren klikken en dan krijg je automatisch bericht wanneer er een nieuwe verschijnt. Alvast bedankt!

Avatar

Dyezzie Engel

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X