Pluim voor de thuiszorg! #mantelzorggeluk

Christine Adriaanse heeft vorige week een heel fijne ervaring met de thuiszorg gehad – en dat wil ze even met ons delen!

“Ik wil even de dames van onze thuiszorg in het zonnetje zetten. We hebben gewoon geluk met zo’n goed team van lieve en gemotiveerde vrouwen. Mijn man zei van de week tijdens het douchen tegen de thuiszorg dat ik op vrijdag met mijn moeder naar het ziekenhuis moest. (Ze heeft over twee weken een operatie voor een nieuwe hartklep, best heftig, dus ik ging mee naar het voorgesprek.)

En toen zei de dame van de thuiszorg, zonder een moment te aarzelen: “Dan kom ik op vrijdag bij u langs om in de ochtend te helpen.” Ik stond echt compleet versteld. Het was zo’n enorme hulp én geruststelling – anders had ik me de hele ochtend opgelaten gevoeld als het misschien niet snel genoeg ging met mijn moeder en dat gesprek in het ziekenhuis. Maar nu kon ik gaan, zonder me druk te maken. Normaal gesproken komt de thuiszorg niet op vrijdag. Maar deze vrijdag waren ze er. Toppers!!!”

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top