skip to Main Content
Oproep: Zorg En Balans Vragenlijst

Oproep: Zorg en balans vragenlijst

Beste lezeres/lezer,Graag vraag ik je hulp.
Ik begeleid mensen die werk en mantelzorg (het zorgen voor een partner/kind/ouder/buur/vriend) combineren. Uit eigen ervaring weet ik dat het een hele uitdaging is om alle ballen in de lucht te houden, om aan alle eisen en verwachtingen te voldoen en dan ook nog tijd voor jezelf te houden.Je begint er gewoon aan op het moment dat het zich aandient. Geen moment had ik erover nagedacht wat dit zou betekenen voor mijzelf, mijn werk en gezin. Dat het zoveel impact zou hebben en zoveel energie zou kosten daar had ik vooraf geen idee van. Ik heb moeten leren om de zorg met anderen te delen, om los te laten en anderen de kans de geven ook een bijdrage te leveren. En dat was hard nodig. Voor mijzelf, om het vol te kunnen houden, en voor mijn gezin met kleine kinderen.

Steeds meer mensen combineren het zorgen voor een ander met een, vaak full time, baan. Het is een onderwerp dat mijn aandacht en interesse heeft, persoonlijk en beroepsmatig. Zo heb ik aan de wieg gestaan van de oprichting van een steunpunt mantelzorg en heb ik dit jaar voor de afronding van mijn master Human Development kwalitatief onderzoek onder werkende mantelzorgers gedaan naar hun ervaringen en het effect van sociale steun op het werk.

Mijn kennis en ervaring wil ik inzetten om werkende mantelzorgers te ondersteunen bij het kunnen combineren van werk en zorg. Op dit moment ben ik bezig om mijn bedrijf WerkZorgBalans verder vorm te geven. Om mijn dienstverlening nog beter op de wensen en behoeften van werkende mantelzorgers af te stemmen heb ik jouw hulp nodig.
Wil je onderstaande enquête invullen. Het invullen kost 10 minuten van je tijd. Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens en de antwoorden.
Als dank voor je hulp ontvang je een gratis online coachgesprek.

Ken je andere mensen die ook naast het werk (mantel)zorgtaken hebben?
Stuur deze mail gerust door naar hen, want alle input is welkom.

Hartelijke groet,
Anjo Pluijmers-Verhagen

WerkZorgBalans
E anjopluijmers@gmail.com
T 06 12640146
Skype: anjo.pluijmers
PS.
In deze enquête heb ik het over ´de zorgvrager´. Hiermee bedoel ik diegene waar je voor zorgt. Dit kan je partner, kind, (schoon)ouder(s), vriend of buur zijn.

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X