Oproep voor programma Meldpunt

Minister Helder van Langdurige Zorg wil dat ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook mensen met een dementie moeten volgens de minister zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Het aantal plekken in de verpleeghuizen is immers beperkt en het tekort aan zorgmedewerkers neemt de komende jaren alleen maar toe.

De TV-rubriek Meldpunt van omroep MAX maakt een onderwerp over mensen met een dementie die thuiswonend zijn, en is op zoek naar familieleden/mantelzorgers van mensen met dementie die stellen: “Mijn vader (of moeder) kan niet meer thuis blijven wonen, dat is niet meer te verantwoorden”. We zouden graag met hen in contact komen om ze vrijdag 29 april te interviewen. Belt u mij alstublieft. Ik ben bereikbaar op: 06 13 56 44 21  

 Met vriendelijke groet

Jan Ponsen
Redacteur Meldpunt

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top